top of page
Search
  • Writer's pictureStijn Verstraete

Deconnect to Reconnect

Updated: Feb 7, 2022

De laatste jaren werkten we allemaal veelal vanop afstand. Het was ook niet toegelaten om echt samen te komen, elkaar beter te leren kennen, even afstand te nemen van de dagdagelijkse operations. Even stil te staan bij de missie van het bedrijf of het team.


Welke impact heeft dat op het engagement van uw team? Heeft uw team nood om samen opnieuw de batterijen op te laden? Zijn er intussen al nieuwkomers, die nog niet de kans gehad hebben om echt te connectoren? En is dat ook niet wat uw team echt verdient!

In de komende maanden, kondigt zich een arbeidsmarkt aan die nog volatieler is, waar de

war-for-talent nog heviger zal losbarsten, waar mensen echt zullen nadenken wat ze verwachten van hun werkgever.

Bedrijven die actief medewerker engagement stimuleren, zullen in het verschil kunnen maken. Met Meetout helpen we u net dat te doen. We faciliteren een ervaring waar uw medewerker actief met elkaar connectoren, waar we de tijd nemen om de purpose van uw team te activeren en waar open gesproken wordt over de impact die ieder individu in het team kan hebben.

En tegelijk zorgen we voor een fantastische beleving, verrassende inzichten en eten en drinken zodat iedereen met hernieuwde energie de dag nadien aan de slag gaat.


Wil je ook graag uw team een boost geven? Wij faciliteren met plezier een top "Meetout" voor jou, met een gegarandeerd verbetering van uw team's engagement!28 views0 comments

Comentarios


bottom of page